Slik lager du en effektiv landingsside

I en verden der nettstedstrafikk er gull, er landingssiden din skattekisten. Men hvordan sikrer du at denne skattekisten effektivt konverterer besøkende? Enten du driver en reiselivsbedrift, en nettbutikk, eller tilbyr viktig informasjon, er prinsippene for å skape en vellykket landingsside universelle. Les videre for å oppdage hemmelighetene bak en landingsside som leverer.

Les mer »

Nettsiden din som et salgsverktøy: Hvordan designe for konvertering

Nettsiden din er mer enn bare en digital brosjyre for bedriften din; det er et kraftig verktøy som kan drive salg og vekst for virksomheten din. Men for å utnytte dette potensialet fullt ut, må nettsiden din være designet for konvertering. Her er noen viktige prinsipper og praktiske tips for hvordan du gjør nettopp det.

Les mer »

Viktigheten av responsive nettsider i en mobil-først verden

I dagens digitale landskap er det ingen overdrivelse å si at mobil har overtatt. Statistikker viser at over halvparten av verdens nettrafikk kommer fra mobile enheter, og denne trenden er bare ventet å stige. I denne sammenheng blir responsive nettsider – de som kan tilpasse seg ulike skjermstørrelser og enheter – av avgjørende betydning. La oss dykke dypere for å utforske hvorfor.

Les mer »

Hvordan vi kan bruke kunstig intelligens for å lage innhold til dine digitale kanaler

Med økende behov for effektiv kommunikasjon i den digitale verden, har bruken av kunstig intelligens for å generere innhold blitt en viktig strategi for bedrifter over hele verden. Kunstig intelligens har muliggjort automatisering av tidskrevende oppgaver og skape unike og relevante innhold på kort tid. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan vi har benyttet oss av tekst- og bilde-AI til å optimalisere vår nettsides innhold, og hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å implementere denne teknologien for å generere kvalitetsinnhold til sine digitale kanaler.

Les mer »

2019 er året for podcast!

I hvertfall hvis vi skal tro IPSOS-manager Eyde Warembourg. Hva er det som gjør podcastmediet så populært, og ikke minst – hva kan bedriften din få ut av det?

Les mer »

Våre 8 beste tips for flere bookinger i 2019

Da har vi kommet til slutten av 2018, og enda et forrykende år for online booking, nettbutikker og reiseliv i Norge. Det er imidlertid ingen grunn til å hvile på laurbærene, så vi har derfor samlet våre 8 beste tips for å få flere bookinger i 2019.

Les mer »
Naturfotografi. bilde.

Noen enkle tips for å gjøre bildene dine bedre

Vi i Benzin har samlet noen enkle tips du burde ha i bakhodet, neste gang du knipser et bilde for din bedrift. Erfarne fotografer, skygg banen, dette er en hjelpeliste for de som ikke helt vet forskjellen mellom lukkertid og blenderåpning.

Les mer »
Designmanual. Illustrasjon.

Grunnen til at du trenger en designmanual

En godt utviklet designmanual er et viktig verktøy for å etablere merkeidentitet. En designmanual (også kjent som en merkevarebok eller merkevareguide) fungerer som et nøkkeldokument som hjelper innholdsskapere til å kommunisere en konsekvent melding til publikum, så det er en stor fordel for å skape konsekvent innhold på merkevare.

Les mer »
Utsnitt av hjul på en bil som representerer prosessen for bookingløsning på en dag 1. Forberedelser med innhold, endags workshop, og til slutt Launch med opplæring og oppfølging. Illustrasjon.

Bookingløsning og nettside på en dag

Sett opp nettside, bookingløsning, betalingsløsning og sosiale media på én dag. Start opp bedriften din på morgenen og ta imot bookinger på kvelden. Vi har kombinert en rekke ulike løsninger for å gjøre det mulig for deg å etablere din reiselivsbedrift så effektivt som mulig. Fordelen er at du raskt kommer i gang med din virksomhet og kan begynne å tjene penger.

Les mer »
Frustrert grafisk designer Martin Bendiksen i Benzin til venstre i bildet, så en pil som viser en fornøyd og avslappet versjon til høyre. Illustrasjon.

Enkel integrasjon av bookingløsninger

Bruker du mye tid på å håndtere bookinger fra mange ulike agenter og kanaler? Da er du ikke alene. Mange reiselivsbedrifter vi snakker med bruker mye av sin tid på å håndtere bookinger, agenter og kanaler. Dette går på bekostning av det de liker best; nemlig å gi fantastiske opplevelser til sine besøkende.

Les mer »

PRESSEMELDING – Bookingrevolusjon for reiselivet

Etter dialog med flere av sine kunder, har de forenklet hvordan reiselivsbedrifter drifter sin virksomhet. Ved å satse på moderne løsninger og digitalisering er det mulig å sette opp nettside, booking og betalingsløsning på én dag fremfor flere uker eller måneder.

Les mer »

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.