Bookingløsning og nettside på en dag

Utsnitt av hjul på en bil som representerer prosessen for bookingløsning på en dag 1. Forberedelser med innhold, endags workshop, og til slutt Launch med opplæring og oppfølging. Illustrasjon.
Sett opp nettside, bookingløsning, betalingsløsning og sosiale media på én dag. Start opp bedriften din på morgenen og ta imot bookinger på kvelden. Vi har kombinert en rekke ulike løsninger for å gjøre det mulig for deg å etablere din reiselivsbedrift så effektivt som mulig. Fordelen er at du raskt kommer i gang med din virksomhet og kan begynne å tjene penger.

Voks med rask etablering! Kom på morgen og ta imot booking på kvelden.

For mange er det en utfordring å huske på alle prosesser og kanaler, samtidig som man skal etablere en bedrift, ta hånd om bookinger, føre regnskap og betjene gjester. Da er det vanskelig å sette av tid til å jobbe med nettside, produkthierarki, regnskapsrapporter, Facebook, TripAdvisor og Instagram. Vår løsning er å gjøre alt dette på en dag, slik at du får gjort jobben skikkelig med en gang. På den måten får du kontroll over din virksomhet og sørger for at det er samsvar med hva du sier og selger i alle kanaler. Med nettside og bookingløsning på en dag får du følgende:

 • Bookingløsning (Checkfront)
 • Betalingsløsning
 • Nettside
 • Oppsett av sosiale kanaler som Facebook og Instagram
 • Integrasjon av bookinger mot Facebook og TripAdvisor
 • Epostadresser
 • Bedriftskonto hos Google for økt synlighet
 • Rådgivning i strukturering av produkter
 • Redigering av innhold (tekst, film og bilder)
 • Gjennomgang av nødvendig grafisk innhold (logo, grafiske elementer, trykksaker ol.)
 • Gjestelister på mobil
 • Rapporter til regnskapsfører
 • Dashbord som viser status for din virksomhet
 • Opplæring
 • Du og vi blir godt kjent og kan samarbeide effektivt senere

Hvordan det gjøres

Arbeidet gjennomføres som en heldagsworkshop. I forkant av workshopen forbereder du informasjon om din virksomhet og fyller ut et skjema fra oss. Vi innhenter informasjon om din virksomhet og gjør klart til du kommer. På dagen setter vi opp alle systemene sammen med deg, og blir godt kjent med din bedrift. Vi bistår med utforming av tekster og produkter, samt redigering av bilder hvis det er behov for det.

Når oppsettet er gjort så kan butikken åpnes. I etterkant gir vi opplæring i systemene og bistår med oppdateringer og endring. For enkelte kunder kan det være aktuelt å ta bilder, filme eller lage en grafisk profil i forkant av workshopen.

Fremgangsmåten å lage en bookingløsning og nettside på en dag: Forberedelser, 1-dags workshop, og til slutt booking. Infographic.

Checkfront

Checkfront er et fleksibelt bookingsystem som gir deg full oversikt og mulighet til å ta betalt i det øyeblikket bookingen gjøres. På den måten slipper du å vente lenge på betalingene. Checkfront er en enkel løsning på komplekse utfordringer. Benzin er offisiell Checkfront-partner og bistår deg med alle aspekter av oppsettet. I tillegg kjenner vi Nord-Norge og reiselivet godt.

Hva vi kan gjøre i tillegg

I tilfelle du skulle trenge det så kan vi også hjelpe til med:

Vårt konsept er utviklet spesielt for at reiselivsbedrifter skal komme seg raskt ut i markedet. For deg betyr det at du slipper å tenke på teknisk oppsett, og gir bare beskjed om hvor du ønsker å være synlig. For til syvende og sist handler det om å være synlig og å selge.

Hvis det skulle oppstå noen problemer eller du ønsker å utvikle bedriften din videre, så er våre rådgivere og servicepersonell klar til å hjelpe deg. Vi blir jo tross alt aldri helt ferdig 😊

bz_system

DEL

Del dette innlegget!

Nyeste artikler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.