NETTSIDE

HJEMMESIDE – MARKEDSFØRING – VEKSTDREVET DESIGN

Benzin leverer nettsider i alle fasonger. Bilde.

HVORFOR VI LAGER NETTSIDER

Nettsider skal ikke bare se pene ut, de er et verktøy som først og fremst skal gjøre en jobb. Skal nettsiden din selge produkter? Skal den selge bookinger? Eller skal den gjøre de besøkende til ambassadører for din bedrift? Det viktigste med nettsider er å være tydelig på hva du ønsker å oppnå.


En god nettside starter med målsetting og hensikt. Det er kun på den måten du kan si om den er en suksess eller ikke. Ved å være tydelig på jobben nettsiden skal utføre og hva den skal oppnå, så kan vi skru sammen akkurat de løsningene og den opplevelsen som gjør jobben best mulig. Det handler ikke om teknologi eller design. Det handler om deg og dine mål.

HVORDAN VI JOBBER

Vi mener tradisjonell webutvikling ikke fungerer lengre. Tidligere brukte man lang tid på store utviklingsprosjekter og lanserte nettsider for bruk i mange år. Nettsider tok lang tid å utvikle og når de var ferdig, så ble de forlatt og i beste fall oppdatert med noe nytt innhold i ny og ne. Når hele verden utvikler seg i et forrykende tempo er det klart at nettsiden din også må gjøre det.


Vår tilnærming til nettsider er at de aldri blir ferdig. På samme måte som din virksomhet utvikler seg, så burde også dine digitale plattformer og nettside utvikle seg. Vi jobber derfor med vekstdrevet design, som betyr at vi legger en langsiktig plan for utvikling av funksjoner og innhold. På veien kan vi teste og finne ut hva som fungerer for deg og dine kunder. Gjennom små, raske steg og kontinuerlig læring, vil nettsiden din stadig bli bedre og levere bedre resultater for deg.


Tenk månedlige eller kvartalsvise versjoner, fremfor store relanseringer hvert 3. eller 4. år.

Vekstdrevet design betyr at du tar små steg isteden for store sprang. Illustrasjon.

HVA VI LEVERER

Når vi har funnet ut om en nettside er det som gjør jobben best for deg, er det på tide å bli skitten på fingrene. Vi hjelper deg å sette opp en side som gjør jobben for deg i dag, men som også kan tilpasses senere. Vi jobber for å koble sammen teknologier og løsninger, og måle hvilken effekt de gir. Det er mye arbeid, men det er derfor vi elsker det.

Din sikkerhet på nett er veldig viktig for oss. Det er derfor vi leverer nettsider med full kasko. Vi skal jobbe kontinuerlig for at din nettside er oppdatert og sikker både for deg og de besøkende.

Vi leverer ikke nettsider som skal settes opp i full fart, for så aldri å endres igjen. Vi vil være en langsiktig partner, og våre prosjekter er ment å endres og tilpasses i fremtiden.

Dataskjerm, nettbrett, og mobil med nettsider på. Bilde.

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med

Har du lyst å lese mer?

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.