Enkel integrasjon av bookingløsninger

Frustrert grafisk designer Martin Bendiksen i Benzin til venstre i bildet, så en pil som viser en fornøyd og avslappet versjon til høyre. Illustrasjon.
Bruker du mye tid på å håndtere bookinger fra mange ulike agenter og kanaler? Da er du ikke alene. Mange reiselivsbedrifter vi snakker med bruker mye av sin tid på å håndtere bookinger, agenter og kanaler. Dette går på bekostning av det de liker best; nemlig å gi fantastiske opplevelser til sine besøkende.

Bruker du mye tid på å håndtere bookinger fra mange ulike agenter og kanaler? Da er du ikke alene.

Mange reiselivsbedrifter vi snakker med bruker mye av sin tid på å håndtere bookinger, agenter og kanaler. Dette går på bekostning av det de liker best; nemlig å gi fantastiske opplevelser til sine besøkende.

MyAllocator er en løsning utviklet av Cloudbeds som hjelper til med akkurat dette. MyAllocator synkroniserer kapasitet, rom og priser mellom din bookingløsning og de ulike kanalene. På den måten slipper du å manuelt oppdatere kapasitet og overføre bookinger. Du får dermed mer kontroll og kan ha full oversikt i ditt bookingsystem.

Hvordan det virker

MyAllocator settes opp som en integrasjon mellom ditt bookingsystem og de kanalene du benytter. Dette kan for eksempel være mellom Checkfront og Booking.com, Hotels.com, Expedia eller TripAdvisor. MyAllocator krever ingen lokal installasjon og er fullstendig skybasert. Du trenger derfor kun aktive lisenser i de kontoene du ønsker å synkronisere og en konto hos MyAllocator.

Før du setter opp MyAllocator er det viktig å tenke gjennom hvordan du har strukturert dine utleieenheter. Booking.com bruker for eksempel romtyper og det kan da bli uoversiktlig hvis du organiserer ditt bookingsystem basert på individuelle enheter. Det er også viktig at romtyper og romkategorier settes opp likt i alle kanaler.

Når alle kanaler og romtyper satt opp likt i bookingsystem, kanaler og MyAllocator så vil bookinger automatisk synkroniseres mot ditt bookingsystem. Ulike bookingsystemer kan ha forskjellige måter å hente inn eksterne bookinger på (for eksempel en booking fra Booking.com via MyAllocator). Du bør derfor kontakte din leverandør for å høre hvordan dette fungerer i ditt system.

MyAllocator mottar og sender informasjon som kapasitet, rom, priser, bookinger, og bookingstatus fra din bookingløsning til forskjellige bookingkanaler. Infographic.

Les hvordan du kan få satt opp nettside og bookingløsning på en dag:

Spesielt for Checkfront

Checkfront er integrert med MyAllocator. I Checkfront må du manuelt godkjenne importerte bookinger fra andre kanaler. Dette for å sikre at du har kontroll på bookingene. 

Visste du at du kan gi agenter og byråer egne bruker tilganger til Checkfront slik at de kan gjøre bookinger og se ledig kapasitet hos deg direkte? Provisjon kan da settes opp individuelt for hver enkelt aktør.

En skjermdump av checkfront.com som viser oppsett av MyAllocator for Checkfront.
Kilde: Checkfront

Vil du vite mer om hvordan MyAllocator fungerer? Klikk knappen for å kontakte oss så kan vi snakke om det!

bz_system

DEL

Del dette innlegget!

Nyeste artikler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.