PRESSEMELDING – Bookingrevolusjon for reiselivet

Etter dialog med flere av sine kunder, har de forenklet hvordan reiselivsbedrifter drifter sin virksomhet. Ved å satse på moderne løsninger og digitalisering er det mulig å sette opp nettside, booking og betalingsløsning på én dag fremfor flere uker eller måneder.

Tromsø-bedriften Benzin AS har utviklet et konsept for å gjøre det enklere for reiselivsbedrifter å selge produktene sine.

I Benzin opplever de at det finnes masse dyktige reiselivsoperatører i Nord-Norge, men at flere kunne trenge hjelp til å løfte sine tekniske løsninger. Med de gode forutsetningene reiselivet har i Nord-Norge, burde aktørene støttes av IT-systemer som gjør det enkelt å tilby fantastiske opplevelser. «Vi har lagt mye arbeid i å finne optimale løsninger for reiselivet. Ved å satse steinhardt på brukeropplevelsen til bedriftene og turistene, har vi endt opp med et konsept som gjør det mulig å komme i gang på noen timer» sier daglig leder i Benzin Tony Liafjell.

 

Det nye konseptet lanseres 19. juli i samarbeid med Senja Husky Adventure. Silje Eriksen og Jonny Mikalsen har etablert en reiselivsbedrift ved Ånderdalen nasjonalpark på Senja. De skal satse på lokale opplevelser og er opptatt av å kunne starte inntjeningen raskt. De har sagt seg villig til å være med på et dagsprosjekt for å etablere markedskanaler og betalingsløsning for sin bedrift. «Med det nye konseptet skal de være klar til å ta imot bookinger fra kundene allerede dagen etter» sier Liafjell. «Vi ønsker å bidra til å utvikle reiselivet, og vil forsøke å bryte litt med de eksisterende måtene å tilby løsninger på». Benzin håper det nå kan bli litt lettere for nye aktører å komme i gang og vise frem Nord-Norge for turistene.

Les mer om vår reiselivsløsning, prosessen og hvordan du kan forbedre vekst i din bedrift ved å klikke på knappen nedenfor.

Ronny Hofsøy

CTO og teknisk tryllekunstner. Ronny er det digitaleste digitale hodet vi har i Benzin og sørger for sømløse digitale prosesser og integrasjoner. Ronny sier han «har jobbet med Internett siden før det het Internett», og vi tror han.

DEL

Del dette innlegget!

Nyeste artikler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.