Artikler i emnet Bookingløsning.

Utsnitt av hjul på en bil som representerer prosessen for bookingløsning på en dag 1. Forberedelser med innhold, endags workshop, og til slutt Launch med opplæring og oppfølging. Illustrasjon.

Bookingløsning og nettside på en dag

Sett opp nettside, bookingløsning, betalingsløsning og sosiale media på én dag. Start opp bedriften din på morgenen og ta imot bookinger på kvelden. Vi har kombinert en rekke ulike løsninger for å gjøre det mulig for deg å etablere din reiselivsbedrift så effektivt som mulig. Fordelen er at du raskt kommer i gang med din virksomhet og kan begynne å tjene penger.

Les mer »
Frustrert grafisk designer Martin Bendiksen i Benzin til venstre i bildet, så en pil som viser en fornøyd og avslappet versjon til høyre. Illustrasjon.

Enkel integrasjon av bookingløsninger

Bruker du mye tid på å håndtere bookinger fra mange ulike agenter og kanaler? Da er du ikke alene. Mange reiselivsbedrifter vi snakker med bruker mye av sin tid på å håndtere bookinger, agenter og kanaler. Dette går på bekostning av det de liker best; nemlig å gi fantastiske opplevelser til sine besøkende.

Les mer »

PRESSEMELDING – Bookingrevolusjon for reiselivet

Etter dialog med flere av sine kunder, har de forenklet hvordan reiselivsbedrifter drifter sin virksomhet. Ved å satse på moderne løsninger og digitalisering er det mulig å sette opp nettside, booking og betalingsløsning på én dag fremfor flere uker eller måneder.

Les mer »

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.