3D

Eiendomsvisualisering – VR/360

Bilde. 3D modellert Sofagruppe

Hos oss kan du få visualisert ditt eiendomsprosjekt!

Hos Benzin lar vi deg være med på hele designprosessen til 3D om ønskelig. Det innebærer at du blir med og velger ut hvilke møbler, dekor elementer og fargekombinasjoner du ønsker å se i din visualisering. Vi har en stadig voksende database med et bredt utvalg av topp kvalitets 3D modeller som passer alle stiler og målgrupper.

EIENDOMS- VISUALISERING

INTERIØR

Realistiske interiørbilder er en utmerket måte å vise ditt bygg på. Bildene lar deg plassere deg i rommet og få et realistisk perspektiv av rom-skala, lysforhold og lar deg smake på beboer-følelsen.

Benzin leverer interiørbilder i ulike detaljgrader etter ønske og behov. Om du kun trenger enkle illustrasjoner av romoppsett med lite til intet møblement, eller fotorealistiske bilder og video av leiligheter og rom til annonse og salgsmateriell, kan vi hjelpe deg.

Bilde. Interiør visualisering på skjerm

EIENDOMS- VISUALISERING

EKSTERIØR

For å best mulig få et inntrykk av hvordan et bygg vil oppleves må det plasseres ut i virkelige omgivelser. Størrelsesforhold, solforhold og rettningsgrader er alle viktige poenger en kunde er interessert i. Benzin kan videreutvikle 3D tegninger fra arkitekt for å gjengi bygget i en fotorealistisk setting, eller vi kan gjenskape bygninger fra plantegninger og fasadetegninger.
Benzin har også RRO-1 lisensiert dronepilot. Dette gjør at vi kan fange omgivelsene ditt bygg skal stå i med god presisjon.

Bilde. 3D Visualisering på iPad

VR / 360

EIENDOM

For å ta boligopplevelsen ett skritt videre, kan vi ta kunden med på visning i en virtuell verden skreddersydd etter dine behov. Be potensielle kunder på visning, før bygget er ferdig, og la de skreddersy leiligheten til sine behov med tilvalgsmuligheter og fargekombinasjoner.
For en interaktiv opplevelse kan vi tilby VR visninger med HTC Vive, hvor brukeren kan gå rundt i et oppsatt område og manipulere området etter ønsker og behov. For en enklere, mer statisk og ikke minst portabel opplevelse, kan vi tilby 360 opplevelser ved hjelp av Samsung Gear og andre nettbaserte løsninger. Her kan brukeren navigere seg rundt i bygget til forhåndsbestemte punkter, med full 360 graders synsfelt.

Bilde. Visualisering fra Sjøsiden Boligpark