LAG DIN EGEN PODKAST

Benzin hjelper deg å planlegge, produsere og publisere!

Hva trenger du for en komplett podkastproduksjon?

Vi har sydd sammen en rekke elementer som sammen skaper grunnlaget for en komplett podcast! 

FORMATUTVIKLING

Hvordan skal sendingene deres struktureres? Skal dere ha definerte seksjoner, innringere, eller besvare kommentarer fra forrige episode? Benzin hjelper dere å strukturere episoden, slik at flyten blir naturlig.

COVERBILDE

Alle podkaster trenger et coverbilde! Benzin utarbeider et bilde som fanger essensen til deres podcast.

LYDTEKNIKKER

En lydtekniker fra dere, eller Benzin holder kontrollen under opptak. God lyd, fengende lydeffekter og kontroll av alt teknisk.

KLIPP / REDIGERING

Når opptak er ferdig, klippes podkasten sammen. Pustepauser fjernes og tangenter som kom litt ut av kontroll kuttes vekk. Revisjon for godkjenning inkludert.

EPISODEPLANLEGGING

Det å ha spissede og konkrete episoder er virkelig ikke noe å fnyse av. Lytteren spiller kanskje av deres podcast på grunn av ett spesifikt tema som vekket interessen. Snakkes det da om et titalls andre tema, risikerer du å miste lytteren. Benzin hjelper dere å spisse og planlegge episodene deres, slik at den relevante informasjonen kommer ut.

JINGLE

En jingle er et kort vers, eller en kort melodi som brukes som podkastens lydlogo. Denne spilles gjerne av i starten, slutten og imellom definerte seksjoner av podcasten. Benzin utarbeider en jingle som passer for akkurat deres podcast.

SOUNDPAD

Lydeffekter kan skape bedre flyt, humor og relevans i sendingen deres. Benzin samler inn opp til 8 lydeffekter, som ved et enkelt knappetrykk kan spilles av under opptak.

PUBLISERING

Benzin hjelper dere med å få podkasten publisert ut på de riktige kanalene.

MANUS

Om ønskelig kan Benzin hjelpe dere med å utvikle manuskript for podkasten. Dette er ikke ment å leses ordrett, men brukes som en guide for å komme gjennom noen planlagte kulepunkter, viktige formiddlinger og uvurdelige budskap.

STUDIO

Gjør opptakene i et studio, hvor alt er tilrettelagt! Med plass til 4 deltagere, og mulighet for å hente inn gjester via telefon, skype eller andre digitale løsninger, har du rom nok til alle!

360 VIDEO

Under sendingen kan et 360 kamera plasseres i studio. Dette resulterer i at alle som prater blir filmet, og podkasten kan publiserer som videocast.

HOSTING

Podkasten kan hostes på Benzin sine servere, eller på ditt eget nettsted.

Noe av dette har dere kanskje kontroll på selv? Fordelen med et slikt segmentert produksjonsløp er at Benzin kan hjelpe dere med akkurat de oppgavene dere trenger!

FORMATUTVIKLING

Hvordan skal sendingene deres struktureres? Skal dere ha definerte seksjoner, innringere, eller besvare kommentarer fra forrige episode? Benzin hjelper dere å strukturere episoden, slik at flyten blir naturlig.

EPISODE PLANLEGGING

Det å ha spissede og konkrete episoder er virkelig ikke noe å fnyse av. Lytteren spiller kanskje av deres podkast på grunn av ett spesifikt tema som vekket interessen. Snakkes det da om et titalls andre tema, risikerer du å miste lytteren. Benzin hjelper dere å spisse og planlegge episodene deres, slik at den relevante informasjonen kommer ut.

MANUS

Om ønskelig kan Benzin hjelpe dere med å utvikle manuskriptfor podkasten. Dette er ikke ment å leses ordrett, men brukes som en guide for å komme gjennom noen planlagte kulepunkter, viktige formiddlinger og uvurdelige budskap.

COVERBILDE

Alle podkaster trenger et coverbilde! Benzin utarbeider et bilde som fanger essensen til deres podcast.

Les vårt blogginnlegg om PODKAST!

2019 er året for podcast!

I hvertfall hvis vi skal tro IPSOS-manager Eyde Warembourg. Hva er det som gjør podcastmediet så populært, og ikke minst - hva kan bedriften din få ut av det?

KOM I GANG!

  • Ved å sende dette skjemaet godtar du at vi lagrer informasjonen til vi har fått kontaktet deg. (Obligatorisk)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Ved å fortsette å bruke nettsiden aksepterer du dette.